Categorieën
InfoTube

InfoTubeWeek-2036

Week 2020-36 – 31 augustus t/m 6 september

Een Oorlog Reeds Verloren – zondag 6 september 2020 – 14:06 min

Op vrijdag 4 september jongstleden organiseerden wij een succesvolle meeting voor een deel van onze volgers dat actief op zoek is naar verbinding en welke graag een bijdrage wil leveren aan een betere toekomst. Dit evenement was slechts het begin; in deze tijd is het essentieel om samen te komen, om informatie met elkaar te blijven delen en als eenheid op te komen voor vrijheid en democratie.

Sven blikt terug naar vrijdag en vooruit naar de nabije toekomst, daarbij iedereen bedankend voor de geweldige opkomst en goede sfeer die hebben aangetoond dat er nog voldoende potentieel voor transformatie in het land aanwezig is.
Nieuwsuur – zaterdag 5 september 2020 – 11:39 min

Een deel van de Nederlanders heeft een compleet andere visie op de coronacrisis. Zo wordt de ernst van het coronavirus volgens hen bijvoorbeeld (door overheid en media) bewust overdreven om een andere agenda door te voeren. Zulke denkbeelden leiden vaak tot conflicten met vrienden, familie en levenspartners die er anders over denken. In sommige gevallen ligt zelfs scheiding op de loer.

Dileila Theunisz Nederlands Official – zaterdag 5 september 2020 – 1:00:00

Belangrijk voor jong en oud dat men weet wat de protocollen waren tijdens de 2e wereldoorlog en wat de gelijkenissen in de tijd van Nu.

Grad Weijde – Vermeij wordt in September 2020 92 jaar ze is top fit, heeft de 2e wereldoorlog geheel meegemaakt. Ze vertelt een bijzonder en ontroerend verhaal hoe ze vele ondervoede kindjes heeft geholpen aan onderdak en eten heeft geholpen tijdens de oorlog. De meeste mensen die de oorlog hebben meegemaakt prikken gemakkelijk door het systeem heen laten zich niet snel iets wijs maken.
Vincent Everts – vrijdag 4 september 2020 – 7:20 min

Auke Hoekstra is al jaren bezig te strijden tegen de fake news info rondom EV.
700.000 km rijden voordat een EV milieuvriendelijker is dan een diesel? Een professor in België beweerde het en alle media nam het over. Totdat Auke er tegenin ging met 20 tweets op een rij. AD deed zelfs een rectificatie… het was 50.000

Nou zijn het altijd dezelfde 6 argumenten die gebruikt worden… kosten Co2 van een batterij, levensduur accu, energie mix, kosten van maken 1 liter diesel, gebruik van cijfers fabrikanten auto’s versus de werkelijke gebruikers cijfers. Auke zet ze nu even echt op een rijtje.
Vincent Everts – vrijdag 4 september 2020 – 1:13:50

Charles en Vincent praten over de telco en tv trends na Corona. Hoeveel gebruiken we onze mobiel, computers en tv’s. Wat was de invloed van thuiswerken? Wie profiteert van de corona crisis en waarom daalt TV kijken als een dolle en is OTT zoals Netflix nu 25% . Hoe gaat het met 5G in nederland? Wie wint en verliest? Wat gaan we ermee doen?

Ga naar YouTube voor directe linkjes naar alle onderwerpen.
0:00 Intro programma breedband fixed, mobile, zakelijk, consumenten , 5G en TV kijken 1:00 Wie kijkt er nog naar live tv?
etc.
Vincent Everts – donderdag 3 september 2020 – 3:03

Ik laat Sjoerd, journalist van 1vandaag in mijn Tesla rijden met autopilot. Hoe is zijn ervaring? As dinsdag komt zijn @tesla item op televisie. ..het gaat over het product Tesla, het bedrijf en het aandeel. Is het waanzin momenteel dat het 700% meer waard is dan Volkswagen die 20x meer auto’s creëert? 500.000 versus 10miljoen
Dileila Theunisz Nederlands Official – woensdag 2 september 2020 – 52:41 min

Zeer belangrijk voor jong en oud om te weten hoe het is gegaan tijdens de 2e wereldoorlog. Mensen die deze ervaringen hebben gehad en nog leven prikken grotendeels afhankelijk van hoe ze het beleefd hebben door de leugens die we nu in 2020 beleven heen. Bijzonder verhaal van Willem hoe hij het overleefd heeft tijdens de 2e wereldoorlog en hoe hij het nu ervaart.
Cafe Weltschmerz – zondag 6 september 2020 – 9:24 uur

Persconferentie van het ministerie van cultuur van de deelstaat Saksen. Professor Doctor Wieland Kiess geeft een verklaring over zijn onderzoek door de universiteit van Leipzig naar de invloed van de lockdown op kinderen. Over de infectie risico’s op de basisscholen en de psychosociale effecten op deze jonge kinderen.
Ongehoord Nederland – zondag 6 september 2020 – 7:53 min
Ongehoord Nederland – zaterdag 5 september 2020 – 5:52 min
De Nieuwe Wereld – zaterdag 5 september 2020 – 45:54

Paul van Liempt in gesprek met David Pinto, hoogleraar interculturele communicatie. “Je moet weten te beschermen wat je hebt.”

Pinto heeft het Intercultureel Instituut opgericht. Hij muntte eind jaren ’80 de term doodknuffelen. “Ik constateerde: Nederland is niet goed bezig met haar migranten. Er ging eindelijks geld in subsidies en stichtingen.” Hij heeft een uitgesproken standpunt over immigratie: “Je kunt iemand wel helpen, maar niet tot in het oneindige. Dan maak je iemand afhankelijk.” Onder meer Bolkestein pikte destijds de ideeën van Pinto op. Zo stond hij aan de wieg van de hedendaagse inburgeringsprogramma’s.

Volgens Pinto blijven nieuwkomers tot op de dag van vandaag te afhankelijk. Je moet mensen niet helpen tot ze invalide zijn, je moet ze in staat stellen zelf wat te ondernemen. Maar, zo vertelt Pinto, men heeft er belang bij dat het blijft zoals het nu is. Er is een hele industrie rondom het inburgeren ontstaan. Hoe het beter zou kunnen? “Het is heel belangrijk om te vertellen wat wij in dit land normaal vinden en wat niet [..] Dit is een individuele samenleving die stoelt op moderniteit en verlichting.” Pinto doelt op de kernwaarden die we in het Westen met elkaar delen.

Zelf werkte hij ook een tijdje bij Stichting Welzijn Buitenlanders. Daar reageerde men verbaasd dat hij eens zei dat hij iedereen onafhankelijk van hen wilde maken. Pinto: “Een goede hulpverlener is degene die zichzelf overbodig maakt.” Dezelfde houding ziet hij in de gehele samenleving. Dat heeft te maken met te weinig respect liefde voor wat hier door de eeuwen heen is opgebouwd. “Je moet weten te beschermen wat je hebt.”

Pinto heeft het altijd als een taak gezien om politiek betrokken te zijn. “Ik heb geleerd in Israël geleerd om politiek te zijn, dat is een burgerplicht.” Het voerde hem langs verschillende politieke partijen: van de PvdA, naar D66 en uiteindelijk naar Leefbaar Nederland. Al doende veranderde zijn ideeën. “Nederlanders zijn loyaal, niet aan zichzelf maar aan de partij en de partijleider. Dat heb ik niet. Ik ben loyaal aan mijzelf.” Op dit moment ziet hij het meeste in Forum voor Democratie. “Het past nooit helemaal, maar die partij beantwoordt het meest aan hoe ik denk dat het zou moeten zijn.”

Ten slotte laat Pinto zich uit over het onderwijs – “dat is ontzettend belangrijk [..] de leraar is iemand die wat van de student kan maken of niet” – en Paul Cliteurs idee van ‘Theo terrorisme’ – “Het is niet Joods of Christelijk, maar moslimterrorisme”. De belangrijkste thema’s voor de aankomende verkiezingen zijn voor Pinto immigratie, onderwijs en gezondheidszorg. “Daar moet het om draaien.”
Ongehoord Nederland – vrijdag 4 september 2020 – 51:40 min
Ongehoord Nederland – vrijdag 4 september 2020 – 3:33 min
Ongehoord Nederland – vrijdag 4 september 2020 – 23:36 min

Met het hart op de tong: Een nieuwe podcast serie van Ongehoord Nederland. Hierin gaan Roman van Ree en Freek van der Heide in gesprek over actuele onderwerpen en proberen tot mogelijke oplossingen te komen.
Cafe Weltschmerz – vrijdag 4 september 2020 – 39:49 min

Virussen zijn er al sinds het leven is ontstaan en zijn overal in zeer grote getalen en overal aanwezig. In ons lichaam wonen ongelooflijk veel ( miljarden) virussen en daar gaan we prima mee om dank zij onze natuurlijke immuniteit. Deze natuurlijke immuniteit bestaat uit tientallen eiwit- en cellulaire systemen, die ieder apart uitstekend in staat zijn om met virussen om te gaan.

Al deze afweersystemen werken op een ingenieuze manier samen en vormen een fantastische natuurlijke immuniteit. Dit beschermt ons al miljoenen jaren tegen virussen en onze afweer heeft echt geen vaccin nodig om effectief te zijn. Denk je nu echt, dat sinds 11 maart 2020 alleen een, haastig en waarschijnlijk slecht werkend, vaccin de mensheid kan redden????

In misdaad romans geldt “Cherchez la Femme” en in het echte leven “Follow the Money”.

Cafe Weltschmerz – vrijdag 4 september 2020 – 38:53 min

Bestaat SARS-Cov-2 wel? Waar is het bewijs dan? Die vragen stelt programmamaker Flavio Pasquino aan onderzoeksjournalist Patrick Savalle die al ruim 15 jaar met virus dossiers werkt. Na jaren lang onderzoek te hebben gedaan naar het humaan immunodeficiëntievirus (HIV) als de veroorzaker van AIDS heeft hij zich nu ook geworpen op deze vraag; zijn er sluitende wetenschappelijke bewijzen (volgens de gouden standaard) dat SARS-Cov-2 bestaat?

Cafe Weltschmerz – donderdag 3 september 2020 – 7:29 min

Ad Nuis is fotograaf, journalist, documentairemaker en columnist. Hij werkt voor meerdere kranten en tijdschriften in Nederland en België. Vanaf deze week zal hij regelmatig een column inspreken bij Café Weltschmerz Deze week over een kamertje in Brussel en ‘het hoe en waarom’ van fakenieuws.
De Nieuwe Wereld – woensdag 2 september 2020 – 49:01

Marlies Dekkers in gesprek met fotomodel, presentatrice en actrice Frederique van der Wal. “Amerika is gewoon een derdewereld land.”

Van der Wal is eind jaren ’80 naar New York getrokken om daar een modellencarrière op te bouwen. Ze vertelt dat dat destijds nog nauwelijks bestond. “Daarna ben ik gerold in televisie, documentaires, en ook zakelijk met entrepreneurial dingen .” Daarna is Van der Wal haar eigen bedrijf begonnen. Hoewel ze veel in Nederland is, vertelt ze: “New York is altijd mijn basis geweest.” In dit gesprek vertelt ze over de situatie in die stad tijdens de coronacrisis en haar ervaringen over Victoria’s Secret.

De eerste golf corona kwam in New York eind maart. Van der Wal: “Toen is de stad dichtgegaan. Het was chaotisch de hele tijd.” In totaal heeft de lockdown zo’n drie maanden geduurd. In tegenstelling tot in Nederland, werden daar de lonen niet doorbetaald. Het geld dat de overheid voor iedere belastingbetaler heeft beloofd, is nog steeds niet binnen. Bovendien ontstonden er rellen: gedeelte vanwege Black Lives Matter, maar het werd ook grimmiger in de stad. “Niet alleen was alles gesloten, maar zag je overal karton en hout voor alle ramen.”

De armoede neemt nu gigantisch toe in Amerika, zo vertelt Van der Wal. Velen trokken de afgelopen maanden de stad uit. “New York is eigenlijk geen leuke stad zonder de buzz, zonder de leuke mix van al die mensen die overal uit de wereld vandaan komen.” De keerzijde is dat de stad wellicht weer wat meer betaalbaar wordt voor jongeren en kunstenaars. Maar er moeten nog veel fundamentelere maatschappelijke veranderingen komen, zo betoogt Van der Wal. “De samenleving moet heel anders ingericht, de ongelijkheid is veel te groot. Het is gewoon een derdewereld land.”

Van der Wal vertelt ook over haar ervaringen bij Victoria’s Secret. Voor haar is de ‘women empowerment’ daarbij altijd van belang geweest. Ze ziet evenwel dat het de afgelopen jaren ook vaak fout is gegaan. “Victoria’s Secret was op een gegeven moment zo belangrijk dat als je daar werkte, dan had je een carrière.” Mannen werden daar te machtig, “en dat hebben ze misbruikt.” Maar ook in bredere zin moet de Fashion volgens Van der Wal er anders uit gaan zien. Het is extreem vervuilend en nog steeds staan bijna overal mannen aan het roer. “Het is absurd [..] Ik denk meer vrouwen baas worden, dan ga je toch op een hele andere manier kijken naar mode.”

Toch kan deze crisis in de ogen van Van der Wal ook een omwenteling teweeg brengen. “Wij zijn weer helemaal ‘back to basics’”. Steeds meer mensen zijn bezig met voeding, ambiëren een gezondere levensstijl en herwaarderen contact met familie of de natuur. “Wat je ziet als trends: mensen willen groen, iets buien. En je gaat je realiseren: ik heb niet alles nodig.”
Cafe Weltschmerz – woensdag 2 september – 8:55 min

Een open videobrief aan de heer Grapperhaus, minister van Veiligheid en Justitie. Grapperhaus gaf midden in de pandemie een huwelijksfeest, waarbij de 1,5 meter regel systematisch sneuvelde. De columnist komt met een genadeloze veroordeling en eist € 390 boete en een strafblad voor de minister en al zijn gasten of kwijtschelding van alle opgelegde Corona en demonstratieboetes.
Cafe Weltschmerz – woensdag 2 september – 30:33 min

‘De ultieme machtsgreep van een onzichtbare vijand’, zo omschrijft Pieter Stuurman de corona-crisis in het kort. Ramon Bril ontdekte de auteur op het net en was op slag onder de indruk van zijn scherpe geest en interpretatie van de huidige situatie.

Lange Frans – woensdag 2 september 2020 – 1:27:16 min

LANGE FRANS en ADELE VAN DER PLAS over PEDO’S BINNEN JUSTITIE
Onafhankelijke Pers – dinsdag 1 september 2020 – 28:04 min

@Eva van Zeeland praat over de ‘verplichting van mondkapjes’. Ook de brief van school ontvangen? Als je deze even vluchtig leest denk je dat de mondmaskers verplicht zijn op school. Niets is echter minder waar, lees het nog maar eens goed na. Er staat dat ze adviseren om de maskers te dragen, niet dat het verplicht is.

De school kan het niet verplichten en denkt door dwingend te adviseren (indoctrineren) jullie allemaal te kunnen “muilkorven” KnapZonderKap is een initiatief van de bezorgde ouders van het PENTA college CSG Jacob van Liesveldt.
Ongehoord Nederland – dinsdag 1 september 2020 – 4:06 min
Ongehoord Nederland – dinsdag 1 september 2020 – 3:43 min

Blue Tiger Studio – dinsdag 1 september 2020 – 1:16:14 min

Nico Parlevliet geeft een masterclass over de Nederlandse UBO-wereld, de wereld van de Ultimate Beneficial Owners: degenen die uiteindelijk dit land in bezit hebben. Hoe onderling deals gemaakt worden, wat de relatie met de overheid is, en natuurlijk over hun speciale belastingdienst van de UBO’s, namelijk Belastingdienst Grootzakelijk in Rotterdam en de middelen om het @MKB klein te houden: de @FIOD.
Ongehoord Nederland – dinsdag 1 september 2020 – 3:43 min
Cafe Weltschmerz – dinsdag 1 september 2020 – 9:31min

Ab Gietelink is cultureel ondernemer en programmamaker. Hij woont in het Amsterdamse Wallengebied en daagde samen met Viruswaarheid de Veiligheidsregio voor de rechter met als doel de mondkapjesplicht onrechtmatig ter verklaren. Een 2e open brief aan de burgemeester van Amsterdam, Femke Halsema, met een terugblik op het protest tegen de mondkapjesplicht, dat tenslotte leidde tot het einde van het mondkapjesexperiment.
Een Oorlog Reeds Verloren – dinsdag 1 september 2020 – 5:51 min

Vrijdag 4 september ontvangen wij een klein aantal mensen op onze nieuwe locatie in Den Haag, waar wij naast het verstevigen van oude samenwerkingen ook nieuwe willen aangaan. Als u hierbij wilt zijn, als u iets wilt bijdragen én als u ons eens de hand wilt schudden – nu dat nog mag – kunt u zich aanmelden door een ticket bestellen op de nieuwe website https://nooit.nl
Onafhankelijke Pers – maandag 31 augustus 2020 – 54:00 min

Samen met OPN reporter Monique Appels kijkt @Eva van Zeeland terug op de demonstratie van zaterdag 29 augustus in Berlijn. Vanaf 23:00 minuten speech Robert F. Kennedy jr.. Vanaf 39:00 minuten is Virus Waarheid controlled opposition?
De Nieuwe Wereld – maandag 31 augustus 2020 – 44:48 min

Wat is Poetins echte strategie? Paul van Liempt in gesprek met Tony van der Togt, topdiplomaat en senior onderzoeker met een focus op Rusland bij het Clingendael Instituut
Onafhankelijke Pers – maandag 31 augustus 2020 – 54:00 min

Samen met OPN reporter Monique Appels kijkt @Eva van Zeeland terug op de demonstratie van zaterdag 29 augustus in Berlijn. Vanaf 23:00 minuten speech Robert F. Kennedy jr.. Vanaf 39:00 minuten is Virus Waarheid controlled opposition?

Meer InfoTube
▪️ InfoTube Bekende personen
▪️ InfoTube Politiek
▪️ InfoTube Spotlight

Kanalen
Blue Tiger – 29,1K
Cafe Weltschmerz – 92,2K
De Nieuwe Wereld – 20,7K
Een Oorlog Reeds Verloren – 40K
Groot Nieuws (3,5K
Lange Frans – 91K
Nieuwsuur – 63,8K
Onafhankelijke Pers Nederland – (8K)
Ongehoord Nederland – 39,3K
Stefan Noordhoek – 1,35K
Vincent Everts – 13,7K

Sites
Onafhankelijke Pers NederlandFacebook (17K)
De Andere KrantFacebook (12K)
Gezond VerstandFacebook (700)
Ons GeldFacebook (15K)

➡️ Deze week op InfoTube
➡️ Jaren

↗️ Playlist week 36

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *