Categorieën
InfoTube

InfoTubeWeek-2037

Week 2020-37 – 7 t/m 13 september

Cafe Weltschmerz – zondag 13 september – 45:33 min

Bedrijfseconoom Paul Buitink in gesprek met Lex Hoogduin, Hoogleraar monetaire economie complexiteit en onzekerheid aan de universiteit in Groningen.
Blue Tiger Studio – 13 september 2020 – 23:32 min

Blue Tiger Vlaanderen … Uitvinder Guillermo is druk geweest in de zomer. Hij vond de waarheidsdetector voor machthebbers uit, want er waren aanwijzingen dat velen van hen in aanraking zijn geweest met mensen die gelogen hebben.

En om uit te sluiten dat machthebbers ook werkelijk besmet geraakt zijn met het liegvirus bouwde Guillermo een teststraat. Judith ging bij hem langs voor tekst en uitleg.

Waarheidsdetector, deel I:
Uitvinder Guillermo bouwde zijn waarheidsdetector Chrystal Oracle voor besmette machthebbers.

Waarheidsdetector, deel II:
Judith komt na maanden bij Guillermo informeren hoe het is gegaan
https://youtu.be/vRG6eG71GDU

Waarheidsdetector III. Guillermo krijgt het lastig met zijn alter ego
https://www.youtube.com/watch?v=L_i1KS9dV2I
Een Oorlog Reeds Verloren – zondag 13 september 2020 – 19:57

De wereld van het occulte is veel dichterbij dan u denkt. In het dagelijks leven worden wij omringd door symbolen, goddelijke geometrie, numerologie en nog veel meer zaken met een diepere betekenis en een duisterder geschiedenis dan waar men zich bewust van is. Dat is op het Binnenhof niet anders; Sven neemt u mee voor enkele wetenswaardigheden én vragen omtrent Koning Willem-Alexander, Johan van Oldenbarnevelt, Willem III van Oranje en de Bank of England…
Cafe Weltschmerz – zondag 13 september 2020 – 40:29 min

Op vrijdag 11 september werd tijdens een persconferentie in perscentrum Nieuwspoort tussen 9.00 en 11.00 uur de nieuwe politieke beweging Vrij & Sociaal Nederland, gelanceerd.
Tisjeboy Jay – zondag 13 september 2020 – 56:53 min

Nadat ik meermaals naar mij hoofd kreeg gesmeten dat ik het aan de professionals moest overlaten heb ik besloten om ze uit te nodigen: dermatoloog Tim Smits, huisarts Marije Berkelaar en huisarts Rob Elens.
Ongehoord Nederland – zaterdag 12 september 2020 – 5:53
Ongehoord Nederland – vrijdag 11 september 2020 – 19:04 min
Ongehoord Nederland – vrijdag 11 september 2020 – 3:48 min
De Nieuwe Wereld – vrijdag 11 september 2020 – 51:58 min

Waarom stellen de media en wetenschap zich niet kritisch op tijdens de coronacrisis? Ad Verbrugge in gesprek met sociaal geograaf Maurice de Hond. “Rutte en De Jonge zitten gevangen.”

De Hond ontwikkelde korte tijd nadat de coronacrisis uitbrak een theorie omtrent de verspreiding van het virus. Dat week af van de officiële lijn, en daarom werd hij lang nergens uitgenodigd. Als hij wel mocht komen, werd hij al snel gediskwalificeerd. De Hond: “Zelden werd het een discussie op inhoud.” Dat verklaart hij doordat iedereen, inclusief de wetenschap, politici en media, in de greep van het gevaar kwamen. “We raakten allemaal in een soort angstpsychose.” Ook de experts worden zo onderdeel van een massadynamiek, zo betoogt De Hond.

Wat De Hond zegt – zijn alternatieve geluid – maakt mensen onzekerder; de eensgezindheid van de massale angst biedt immers een (gevoel van) bescherming. “De kranten hebben héel erg gevolgd wat de wetenschappers brachten. Geen enkel woord van kritiek.” Dat geldt volgens De Hond ook voor de universiteiten. Overal heerst de angst voor het gevaar, voor de dood. De Hond: “Uit die stemming zijn we nooit meer los gekomen.”

De Jonge en zeker Rutte hebben bovendien geen enkele speelruimte om af te wijken. Als zij wat anders beweren dan de WHO en het RIVM zullen ze bij iedere kleine opleving van het virus gestraft worden. “Zij zijn gevangen in die constructie.” Politiek kan men dus enkel nog maatregelen nemen, zo beweert De Hond, om de angst erin te houden zodat mensen zich op een bepaalde manier blijven gedragen.

De kern van het probleem is dat door de angst voor het virus ieder risico moet worden uitgebannen. Dat is volgens De Hond ook niet vreemd, want bij de WHO, het RIVM en in het OMT zitten voornamelijk medici. “Zij strijden voor die ene patiënt.” Zij vinden iedere besmetting er één teveel. “Als dat gebeurt terwijl de rest van de samenleving in een soort angstpsychose zit en de politiek niet in een afwegingsproces zit [..] dat is een giftig mengsel waar blijkbaar niemand zich meer aan kan onttrekken.” Men is blind voor alle andere gevolgen van het beleid.

De Hond is daarnaast kritisch op de PCR-testen: “Het test niet of je nog besmettelijk bent”. Daarnaast missen we volgens hem de echte risico’s, vooral voor de aankomende koude maanden. “Het echte gevaar is dat je in besloten ruimtes blijft met een besmet persoon waarin het virus lang blijft zweven en je het dan inademt. Daar hadden we voorzieningen voor moeten treffen.”
Nieuwsuur – zaterdag 12 september 2020 – 8:05 min

Wat begon als een gezondheidscrisis is voor velen inmiddels ook een economische crisis geworden. Deze week bleek dat Nederlanders zich zorgen maken over hun toekomst, en met name over hun werk. En verwacht wordt dat de onvrede over het eigen leven verder zal oplopen de komende maanden, als de werkloosheid toeneemt of de overheidssteun versobert.

Veel werknemers die dachten dat ze werkzekerheid hadden maar in de ‘verkeerde’ branche werkten, zijn opeens op straat komen te staan. Mensen met tijdelijke banen die net wel of net niet rondkomen, kunnen de klappen van de crisis niet opvangen met hun minimale buffer.

We spraken vier mensen die ieder op hun eigen manier (financieel) geraakt zijn door de crisis, en bij wie de werkzekerheid en daarmee de toekomst van de één op de andere dag op losse schroeven kwam te staan.
Cafe Weltschmerz – zaterdag 12 september 2020 – 42:32 min

Jorn Lukaszczyk (@jornluka) in gesprek met Sander Groet, eigenaar Adam toren, club shelter, club air en al jarenlang een van de meest toonaangevende ondernemers in de evenementen wereld. Een gesprek over de Corona maatregelen, ondernemerschap in deze tijden, het nachtleven, de jongeren, hoe we uit deze tunnel komen en nog veel meer.
Cafe Weltschmerz – zaterdag 12 september 2020 – 12:33 min

Ad Nuis is fotograaf, journalist, documentairemaker en columnist. Hij werkt voor meerdere kranten en tijdschriften in Nederland en België. Deze week de column over liegende politici en de waarheid.
De Nieuwe Wereld – vrijdag 11 september 2020 – 35:56 min

Het gaat slecht met de bijen. Welke bijdrage kunnen wij leveren? Marlies Dekkers in gesprek met imker Daan Hak.
Blue Tiger Studio – 11 september 2020 – 16:57 min

Grapperhaus was weliswaar hypocriet maar reageerde normaal. We moeten hem prijzen, omdat hij doet wat wij ook willen. We willen geen excuses van hem of aftreden vanwege hypocrisie. We willen allemaal wat hij deed. Sietske ontleed voor u de deugd der hypocrisie.
Cafe Weltschmerz – vrijdag 11 september 2020 – 37:07 min

Lieneke van de Griendt noemt zichzelf Huisarts 3.0 en dat heeft een reden. Ze schreef een boeiend boek onder de titel “Studeerden wij Medicijnen of Geneeskunde?” en Flavio Pasquino interviewde haar over de motieven en noodzaak voor dit manifest. Functional Medicine zou je de school kunnen noemen, of beter de stroming in de geneeskunde waarbij een holistische benadering wordt gekozen voor het aanvliegen van gezondheidsissues met patiënten.

Wat kunnen we doen met voeding? Wat kunnen we bereiken met beweging, stressreductie en meditatie? Lieneke maakte in haar leven een aantal indringende dingen mee waardoor 3 jaar geleden haar ogen open gingen en ze anders ging denken. Sindsdien behandelt ze haar patiënten anders en dat is een voorbeeld voor vele andere huisartsen. Meer tijd en luisteren is het vertrekpunt waarna ze goed kijkt naar de mensen als holistisch wezen waar niet enkel een pil of een spuit in kan. Waarom zijn er zoveel chronisch zieke mensen de laatste 25 jaar? Wat kunnen we zelf bereiken en waar ligt onze eigen verantwoordelijkheid?
Dileila Theunisz Nederlands Official – vrijdag 11 september 2020 – 53:23 min

De gelijkenissen uit de 2e wereldoorlog en de tijd van nu zijn groots maar dan gemoderniseerd. Uiterst belangrijk zelf op onderzoek te gaan naar de waarheid wat hier daadwerkelijk achter steekt, waar men wereldwijd nu mee te maken heeft.

Hilga doet al jaren onderzoek naar de 2e wereldoorlog en is zeer interessant met welke conclusies ze komt en hoe het er daadwerkelijk aan toe ging in het Verzet en hoe het er aan toe ging als NSBer hoe men ineens NSBer werd.
Vincent Everts – vrijdag 11 september 2020 – 59:44

O.a.: Maurice de Hond & Longarts Hans in ’t Veen publiceren artikel in Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde. AD publiceert het & Maurice is rustig en tevreden bij OP1. De betrouwbaarheid van de PCR testen. Hoe sensative zijn deze testen en hoeveel mensen zijn positief getest maar niet besmettelijk? Komt het griep seizoen eraan?
Blue Tiger Studio – 10 september 2020 – 1:54:58

Hij kaartte vele misstanden aan die spelen in het gevangenisziekenhuis (JCvSZ) Scheveningen én op het terrein van PI Haaglanden: celbranden met vele onnodige gewonden en doden, het werken met defecte/haperende Motorola-portofoons, een extreme angstcultuur en continu falend leiderschap.

De meldingen van Plug (en meer dan 14 collega’s: artsen, verpleegkundigen en piw’ers) verdwenen in de la, hij werd op non-actief gesteld. Huig Plug registreerde daarna de ene na de andere misstand op het terrein van PI Haaglanden, het terrein waar ook de VN-detentie-unit en het Internationaal Strafhof gebruik van maken. Steeds weer kreeg hij te maken met ‘integriteitspersonen/commissies’, en diverse inspecties waarvan de ene nog corrupter bleek dan de andere.

Hij demonstreerde de hele zomer van 2020 als éénmansdemo voor het hoofdkantoor van Justitie (Turfmarkt 147) en op het Binnenhof. Toen hij op 4 september van het Binnenhof werd weggestuurd was Plug het spuugzat, diezelfde dag schoof hij aan in Blue Tiger Studio om zijn verhaal te doen.
Dileila Theunisz Nederlands Official – donderdag 10 september 2020

Vele verhalen uit de 2e wereldoorlog en over het verzet zijn of geromantiseerd of niet geheel naar waarheid naar buiten gebracht dat is wel duidelijk en pas na veel graven enorm veel boeken te lezen, te onderzoeken en met mensen te praten vallen de puzzelstukjes tezamen. Hilga doet al vele jaren onderzoek naar o.a de 2e wereldoorlog en met name….
Blue Tiger Studio – 9 september 2020 – 56:55 min

Frits Seelen begon na de val van de Muur met twee tuincentra in Berlijn en werd in no time de grootste en beste plantenhandelaar van de miljoenenstad. Tot grote ergernis van alle andere bouwmarkten die de plantenhandel in handen dachten te hebben.

Vier jaar geleden kwam de Duitse FIOD, het ‘Finanzamt’ met een zwaar bewapende roversbende bij alle bedrijven en woonhuizen van Frits over de vloer en roofde alles van waarde weg. Vier jaar later is er nog steeds geen aanklacht geformuleerd of proces opgestart. Het geld is en blijft weg.

Frits Seelen is niet de enige die dit overkwam. Het gebeurt veel en veel meer. De overheid deed niets anders dan optreden als beschermer van het bestaande kartel en wat ze beoogden was simpel: Seelen en zijn bedrijven tot de grond toe afbreken.
Lange Frans – woensdag 9 september 2020 – 40:04 min

DEEL 2: LANGE FRANS en ADELE VAN DER PLAS over BAYBASIN
Cafe Weltschmerz – woensdag 9 september 2020 – 42:39 min

KORT GEDING TEGEN CENSUUR YOUTUBE Weltschmerz programmamaker Ab Gietelink en Orthomoleculair arts/ Huisarts Rob Elens daagden het videoplatform YouTube voor de rechter. Zij eisten de terugzetten van 2 gecensureerde interviews over geneesmiddelen tegen Covid 19 alsmede de buitenwerking stelling van de censurerende richtlijn.

Hoewel geen eisers ondersteunden Viruswaarheid en Internet TV Station Weltschmerz de eis. Voor zover bekend is de zaak het 1e censuurproces tegen YouTube in Nederland. In Duitsland wist begin Juli een gecensureerde hoogleraar zijn zaak tegen YouTube te winnen. Het 1e interview behandelt Elens’ strijd om de erkenning van Hydroxychloroquine in Nederland.

Huisarts Elens stelt dat HCQ effectief zou zijn. Positieve resultaten werden o.a. gemeld door Prof Raoul (IHU, Marseille) en Dr. Zelenko (New York State). HCQ al dan niet in combinatie met zink en azitromycine is naar aanleiding van deze positieve resultaten in vele studies getest en ook voorgeschreven door artsen buiten de geregistreerde studies Het middel wordt nog steeds op vele plaatsen in de wereld voorgeschreven door (huis)artsen die ervan bewust zijn dat dit middel (nog) niet officieel geregistreerd is voor de behandeling van Covid 19.
Cafe Weltschmerz – woensdag 9 september – 7:11 min
Blue Tiger Studio – 8 september 2020 – 59:15 min

Rypke legt u het vierde Sustainable Development Goal van de VN even uit. Het komt erop neer dat u levenslang gekoeioneerd en dom gehouden moet worden, niet door mensen die het beter weten dan u, maar door medeslaven. En als we elkaar dom houden, worden anderen er beter van.
Cafe Weltschmerz – dinsdag 8 september 2020 – 7:53 min

Als fotograaf komt Ad Nuis over de hele wereld. Maar een aantal jaar geleden fotografeerde hij ook Feike Sijbesma de speciaal Corona Gezant van Nederland die in diskrediet kwam, toen uitlekte dat zijn broer een voorname rol bekleed bij AstraZeneca Duitsland. Ad wijdde er een column aan en plaatste dit voorval in historisch perspectief want Sijbesma heeft een bijzondere zienswijze met opmerkelijke uitspraken die niet geheel stroken met zijn handel en wandel, aldus Nuis.
Lange Frans – dinsdag 8 september 2020 – 6:10 min
Cafe Weltschmerz – maandag 7 september 2020 – 36:11 min

‘De actie van Minster Arie Slob was ONgehoord’, zeiden Peter Vlemmix en Arnold Karskens in koor tijdens het interview bij Cafe Weltschmerz. Ongehoord Nederland is een nieuwkomer in medialand met grote ambities. In oktober 2019 lanceerden ze hun Youtube kanaal met grote ambities. Een plek veroveren in het publieke bestel en daarmee was de lat meteen vrij hoog gelegd. Nog voor 31 december 2019 moesten ze minimaal 50.000 betalende leden werven en dat lukt in een paar weken. De champagne stond al koud maar…
Cafe Weltschmerz – maandag 7 september 2020 – 50:52 min

Door Frankema is initiatiefneemster van de stichting Vaccinvrij, schrijfster van het boek: ‘Vaccinvrij – ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’, en co-auteur van de website en de nieuwsbrief van de stichting Vaccinvrij.

Fiona Zwart interviewt haar over ruim 20 jaar contact met ouders; de diepere betekenis van de term “antivaxxers”; de onderdrukking en groei van het bewustzijn van de bevolking, en de rol van de Vaccinatie-alliantie en staatssecretaris Paul Blokhuis in het monddood maken van ouders die vragen of kritiek hebben.

Kanalen
Blue Tiger – 29,1K
Cafe Weltschmerz – 92,2K
De Nieuwe Wereld – 20,7K
Een Oorlog Reeds Verloren – 40K
Groot Nieuws (3,5K
Lange Frans – 91K
Nieuwsuur – 63,8K
Onafhankelijke Pers Nederland – (8K)
Ongehoord Nederland – 39,3K
Stefan Noordhoek – 1,35K
Vincent Everts – 13,7K

Sites
Onafhankelijke Pers NederlandFacebook (17K)
De Andere KrantFacebook (12K)
Gezond VerstandFacebook (700)
Ons GeldFacebook (15K)

➡️ Deze week op InfoTube
➡️ Jaren

↗️ Playlist week 37

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *